Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 49
  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Germany
    Posts
    138
    The first attempt went well to Lesmo 2 where the picture started to get out, small flick & was sent in garage. Second attempt went well 1 1/2 lap & the same thing happened

    The car is still at #0
    This sounds like an issue with the patch.
    It seems the patch works with the german exe like it should, but not correct with other NON US exes.
    Likely it is a very small issue, but I need your gpl.exe, Pelle, Doni or from anyone who gets the same problem.
    Otherwise the problem is hard too find.



    BR Olaf

  2. #22
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    323
    Here are my exe files, exactly there were 4, but the fourth I remember I tried a long time ago, GPL55

    Why is server called, Mod: GPL F3...it should be F1 ?
    Attached Files Attached Files

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Germany
    Posts
    138
    Thank you, Pelle!
    A question. Which rasterizer do you use: oglv2 or Direct3Dv2?

  4. #24
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Norway
    Posts
    96
    Tested the patch now and now issues found.

    Doni: Normaly, are you running the 1202 dg71 patch or the 13 dg 71 patch?

  5. #25
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Norway
    Posts
    96
    I use oglv2

  6. #26
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    323
    Quote Originally Posted by Olaf Lehmann View Post
    Thank you, Pelle!
    A question. Which rasterizer do you use: oglv2 or Direct3Dv2?
    Before all the problems with Win10 & GPL, always D3Dv2...but now always Open GL v2, don't really know if D3Dv2 can be used Again

  7. #27
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Keswick, Ontario, Canada
    Posts
    85
    First, a zip containing the gpl.exe and patch I've used since forever for our F1Historic races...

    Second, a zip with the gpl.exe alone that I use for all installs including my two attempts at getting the D8 patch to run...

    BTW, I use Open GL V2 rasterizer files.
    Attached Files Attached Files

  8. #28
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Norway
    Posts
    325
    Ran a short test and everything seemed ok on my end. Suspension damage is certainly way more sensitive now and there was slightly more slipstream. Nice.

    Seems like a good upgrade Olaf.

  9. #29
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Germany
    Posts
    138
    Danke Dag und thank you Doni...
    for your files. It makes your issue clear.
    Both gpl.exe are version 1.2.0.2. So you need the patch in version 1.2.0.2.
    I'll make it now. It costs me if I hope only an halv hour.

    I'm wondering only about one thing: I remember you have race in Spa67 with us...and I'm sure Spa67 doesn't work with gpl 1.2.0.2


    BR Olaf

    P.S.: To avoid deterrent misunderstandings: I Andre's post seems to be a typo. I think he would wrote: " Tested the patch now and no issues found."

  10. #30
    Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Keswick, Ontario, Canada
    Posts
    85
    Hello, Olaf. Thanks for pin-pointing my issue.

    I have no troubles running Spa67 in any mod. Runs pretty smooth for the most part.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •