Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Forum Errors

  1. #1
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282

    Forum Errors

    There is a big work behind a Forum & we always work hard to make it the best
    Unfortunately, problems can also arise that we try to solve
    We always test with Explorer & Edge (in this Forum there are advantages & disadvantages with both) but if you see a problem, write here.

  2. #2
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282

    Problem Right Now

    A problem in a New Post doesn't work: Manage Attachments
    We are working hard to solve the problem

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Germany
    Posts
    107
    Hello Pelle,

    For me ist seems there is a time out after login from about 5 minutes or so.
    If I write a post in lesser than 5 minutes mostly the posting process works normal. But if I need longer than five minutes I get a message that I have no rights.

    BR Olaf

  4. #4
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282
    Sry Olaf, a question that was too long to get an answer...mostly because, we had no answer. Believe me, hard work was done in the background.

    Manage Attachments: This problem was solved 'a bit' quickly & we at GPL4U were completely innocent.

    The speed of our Forum has been a disaster over the last six months & has caused many problems - Log in, write a post, yes everything...even just looking around in Post
    Several may have noticed that we have been down for hours with 'Database error'.
    This was because we have moved to a completely new system & we can now say: All problems are solved

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2018
    Location
    Germany
    Posts
    107
    Thank you, Pelle (and all involved people)!

  6. #6
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282
    The joy was a little too short & we got into new problems - switching from being Lotus to BRM too often - we send the deepest regrets

    Manage Attachments: Unfortunately, the problem has also returned here

  7. #7
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282
    Still problems with Manage Attachments (folders are moved faster than we can follow)
    Unfortunately, problems have also arisen with our mail accounts...pace as our good old postman

  8. #8
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282
    Manage Attachments: Problem are solved...again

    Edit:
    It seems to have succeeded in getting all previous 'Manage Attachments' from previous Post with & it works.


    We are getting closer & closer to being finished in the new system, a little patience yet
    Attached Images Attached Images
    Last edited by Pelle_B; 16-04-19 at 09:53.

  9. #9
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282

    Total Crash :(

    A huge crash again, the accident continues on the new server, we here at GPL4U can only regret the deepest
    ...on the other hand, now it can only go one way...better
    Attached Images Attached Images

  10. #10
    SimRacer Pelle_B's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Denmark
    Posts
    282
    Only fault right now (of those we can find) is the one Olaf mentions in Post #3

    Only tip, put in remain Log In

    Forgot to say:

    Before writing a Post: Go Advanced (maybe it also works without) our Forum uses *Auto Save* & if the Forum goes down while writing, the next time it asks:
    Restore Auto-Saved Content
    ... everything you have written will now automatically pop up
    Last edited by Pelle_B; 29-04-19 at 09:44.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •